Ste vedeli? Podjetje TRSPLET s.p. je 4.maja 2015 spletno stran preusmerilo na Optiweb.

Podjetje Optiweb je na trgu že 6 let in ponuja celostno storitev spletnega nastopa. Poskrbimo za izdelavo spletnih strani na sistemu Wordpress in spletnih trgovin na platformi Magento.

Ukvarjamo se tudi z različnimi kanali spletnega marketinga; od različnih Google Adwords oglasov do Facebook oglaševanja. Posebej ponosni smo na naše uspehe pri optimizaciji spletnih mest za iskalnike, kjer že od začetka dosegamo odlične rezultate.

Želite predloge in nasvete, kako izboljšati vaš spletni nastop? Kontaktirajte nas prek
spletnega obrazca.

kuverta Lahko pa se vpišete tudi na seznam prejemnikov naših mesečnih e-novic, v katerih predstavljamo najnovejše trende (poslovnega) spletnega sveta. Nanje se lahko prijavite tukaj.

reference spletnih strani
28th February

Joomla nadgradnja iz 1.5 na 3.5

Joomla je bila pred leti zelo popularna osnova za urejanje internetnih strani s strani običajnega uporabnika interneta. Sčasoma so se razvile tudi ostale platforme kot so Drupal, WordPress ipd, vendar je bila v preteklosti Joomla zelo popularna. Po letih razvoja pa je Joomla skupnost naredila črto in predstavila verzija Joomla 3, ki pa je bila zasnovana drugače in posledično nekompatibilna s starejšo verzijo. Zato v veliki večini primerov enostavna nadgradnja obstoječe strani ni mogoča. Preostane nam samo migracija na novo verzijo. Velikokrat je potrebno prenoviti tudi grafično podobo, ker so se določene stvari spremenile. Ostane vam sicer vstrajanje na starejši verziji, vendar se vam lahko zgodi vdor, zato priporočamo nadgradnjo.


1 komentar na “Joomla nadgradnja iz 1.5 na 3.5”

  1. miselne igre je napisal:

    Jooj, jaz imam eno stran z 1.5 joomlo, polna virusov in ne deluje. Pa sem jo probal updejtat na 2.5 pa zdaj en kup Errorjev kaže,..

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.