Ste vedeli? Podjetje TRSPLET s.p. je 4.maja 2015 spletno stran preusmerilo na Optiweb.

Podjetje Optiweb je na trgu že 6 let in ponuja celostno storitev spletnega nastopa. Poskrbimo za izdelavo spletnih strani na sistemu Wordpress in spletnih trgovin na platformi Magento.

Ukvarjamo se tudi z različnimi kanali spletnega marketinga; od različnih Google Adwords oglasov do Facebook oglaševanja. Posebej ponosni smo na naše uspehe pri optimizaciji spletnih mest za iskalnike, kjer že od začetka dosegamo odlične rezultate.

Želite predloge in nasvete, kako izboljšati vaš spletni nastop? Kontaktirajte nas prek
spletnega obrazca.

kuverta Lahko pa se vpišete tudi na seznam prejemnikov naših mesečnih e-novic, v katerih predstavljamo najnovejše trende (poslovnega) spletnega sveta. Nanje se lahko prijavite tukaj.

reference spletnih strani
3rd September

Magento – pogoste predelave, uporabne za večino uporabnikov

Magento je izredno robustna in obenem fleksibilna platforma za internetne trgovine. A vseeno ima nekaj manjših pomankljivosti, ki so v nekaterih paketih že vključene.

FB gumb in widgeti

Prva, skoraj obvezna predelava, je integracija socialnih omrežij, s katerimi praktično zastonj širimo prepoznavnost naših izdelkov in trgovine. najbolj popularen je Facebook “Like” gumb, preko katerega obiskovalce internetne trgovine na Magentu zgolj z enim klikom na ta modri gumb svojim prijateljem na socialnem omrežju podeli izdelek oz stran. S tem pridobimo precejšnje število obiskov, kar se velikokrat vsaj v neki meri pozna tudi na sami prodaji.

Modifikacija naslovnice (novi artikli, featured artikli, bannerji)

Pogosto samoumevna stvar, vendar Magento v osnovni pride čisto prazna in je potrebno izložbo internetne trgovine dodelati in nastaviti. Najbolj pogosti so razni bannerji, potem razne rubrike izdelkov (novi izdelki, akcijski izdelki, najbolj popularni itd). Naslovnica je zelo pomembna, saj predstavlja prvi stik s trgovino in posledično tudi prvi vtis o trgovini. Zato je verjetno odveč pudarjati, da je izložba zelo pomembna.

Dodatna oznaka s % popusta na seznamu artiklov

Zopet zelo popularna predelava, ki kupcu preko raznih zvezdic, velikih črk itd poudari občutek dobrega nakupa in koliko dejansko bo prihranil. Enostavna predelava z velikih efektom, je pa zelo pomebna lična integracija v grafično platformo.

Nazaj naprej oz naslednji oz predhodni izdelek na pogledu izdelka

Zen Cart je imel v pogledu artikla (ko si ogledujemo podrobnosti določenega artikla) opcijo premikanja med izdelki znotraj te kategorije. Magento žal nima “serijsko vgrajene opcije”, zato je potrebna predelava. S tem kupcu omogočimo, da se ni potrebno vedno vračati nazaj na osnovni seznam izdelkov znotraj kategorije, temveč samo klika naprej in se pomakne na naslednje izdelke. S tem bistveno olajšamo brskanje in ogledovanje vaše ponudbe in s tem zopet povečamo možnost nakupa.

Ročno spreminjanje statusov naročila v adminu

Upravitelji trgovine pogosto pogrešajo več statusov, kjer bi kupcu s pomočjo teh sporočili kje se nahaja njihovo naročilo. Mogoče čakajo na predplačilo, mogoče je v pošiljanju od dobavitelja itd. V tem primeru s statusi prihranimo neposredno komunikacijo s stranko in si pohitrimo delo z naročili.

Vabimo vas, da nas pokličete in se dogovorimo za ocenitev stroškov predelav internetne trgovine na osnovi Magenta.


Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.