Ste vedeli? Podjetje TRSPLET s.p. je 4.maja 2015 spletno stran preusmerilo na Optiweb.

Podjetje Optiweb je na trgu že 6 let in ponuja celostno storitev spletnega nastopa. Poskrbimo za izdelavo spletnih strani na sistemu Wordpress in spletnih trgovin na platformi Magento.

Ukvarjamo se tudi z različnimi kanali spletnega marketinga; od različnih Google Adwords oglasov do Facebook oglaševanja. Posebej ponosni smo na naše uspehe pri optimizaciji spletnih mest za iskalnike, kjer že od začetka dosegamo odlične rezultate.

Želite predloge in nasvete, kako izboljšati vaš spletni nastop? Kontaktirajte nas prek
spletnega obrazca.

kuverta Lahko pa se vpišete tudi na seznam prejemnikov naših mesečnih e-novic, v katerih predstavljamo najnovejše trende (poslovnega) spletnega sveta. Nanje se lahko prijavite tukaj.

reference spletnih strani
28th March

Magento – naključno razvrščanje izdelkov v seznamu kategorije oz naslovnice

magento-nakljucno-razvrscanje-izdelkovMagento internetna trgovina ima odlično možnost razvrščanja izdelkov po atributih kot so cena, velikost, znamka, barva itd. Nima pa v osnovi možnost naključnega razvrščanja, kjer bi obiskovalec ob vsakem kliku na kategorijo dobil različne izdelke. Pri novem obiskovalcu to ni moteče, pri rednem pa bo ob kliku na kategorijo dobil vedno iste izdelke na prvi strani. Boljša rešitev je, da mu vedno na prvi strani pokažemo naključne izdelke preden si jih preko filtrov razvrsti sam, saj s tem stranki dajemo na vpogled več naših artiklov. Velika verjetnost je namreč, da izdelka na recimo peti strani ne bo opazilo toliko obiskovalcev kot izdelka razvrščenega na prvi strani. Obstaja pa dodelava, kjer ročno Magenti dodamo naključno – random razvrščanje izdelkov znotraj kategorije. To potem velja za vse sezname, tudi za naslovnico, kjer imamo recimo omejitev na pet izdelkov in znotraj teh petih se razvšča naključno recimo določenih 20 artiklov.

Žal je potrebno za tovrstno predelavo predelati jedro Magente, zato vas prosim za kontakt in vam bomo predelavo namestili. Cena je okrvino okoli 100€+ddv.

magento-nakljucno-razvrscanje-izdelkov-pogled-kupca


Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.