Ste vedeli? Podjetje TRSPLET s.p. je 4.maja 2015 spletno stran preusmerilo na Optiweb.

Podjetje Optiweb je na trgu že 6 let in ponuja celostno storitev spletnega nastopa. Poskrbimo za izdelavo spletnih strani na sistemu Wordpress in spletnih trgovin na platformi Magento.

Ukvarjamo se tudi z različnimi kanali spletnega marketinga; od različnih Google Adwords oglasov do Facebook oglaševanja. Posebej ponosni smo na naše uspehe pri optimizaciji spletnih mest za iskalnike, kjer že od začetka dosegamo odlične rezultate.

Želite predloge in nasvete, kako izboljšati vaš spletni nastop? Kontaktirajte nas prek
spletnega obrazca.

kuverta Lahko pa se vpišete tudi na seznam prejemnikov naših mesečnih e-novic, v katerih predstavljamo najnovejše trende (poslovnega) spletnega sveta. Nanje se lahko prijavite tukaj.

5x komentirano na “jQuery – traversing – dodatki – javascript frameworks”

 1. Carli je napisal:

  Uh hvala za navedbo …

 2. Boštjan je napisal:

  Nekako sem bil pred časom navdušen nad jQueryjem, nekaj dni nazaj pa me je to navdušenje minilo. Zakaj? Hah, bug bug bug bug bug :)
  Naprimer. $(‘#id’).css(‘font-style’ : ‘italic’); ne dela v IE… zakaj? ker IE ne podpira font-style. Se pa zadevo enostavno reši če daš pač . Pa kakšen je to framework da ma tako banalno napako? Ok, gremo dalje. Resizable in dragable ne delujeta skupaj. Argh… pri tej stvari jih je pa že resno za našeškat. Torej, te frameworki so deleč od tega kar naj bi bili. Res pa v veliki meri olajšajo delo.

 3. Roky je napisal:

  Boštjan, ti govoriš za dve specifične stvari, ki si jih da rešit z workaroundi, kaj pa 100000 ostalih stvari, ki ti zadevo olajšajo? Se strinjam, da niso popolni ampak večinoma pa delajo “čudeže”. Tudi, če prideš do buga ti jQuery (ali katera druga knjižnica) omogoča veliko lažjo/krajšo rešitev za popravek le-tega.

 4. Boštjan je napisal:

  Ravno v specifičnem primeru bi meni krajšo pot omogočale moje stare draggable knjižnice ker sem vedel kako delujejo in bi samo dodal dve vrstici kode. Workaround ki ga navajajo v jQuery manualu pa ne deluje v mojem primeru. Draggable sm uspeu ukrotit, resizable bo pa moje izdelave.

  Marsikakšno stvar vsekakor olajšajo. Predvsem efekte, to se strinjam. Se mi zdi pa po eni strani sramotno da ima taka velika in znana knjižnica take buge.

 5. Roky je napisal:

  Če je res tak bug, da je nerešljiv potem je fino, če dodaš bug report, ponavadi so kar/zelo aktivni glede tega. Boš prispeval sebi ter skupnosti.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.