Ste vedeli? Podjetje TRSPLET s.p. je 4.maja 2015 spletno stran preusmerilo na Optiweb.

Podjetje Optiweb je na trgu že 6 let in ponuja celostno storitev spletnega nastopa. Poskrbimo za izdelavo spletnih strani na sistemu Wordpress in spletnih trgovin na platformi Magento.

Ukvarjamo se tudi z različnimi kanali spletnega marketinga; od različnih Google Adwords oglasov do Facebook oglaševanja. Posebej ponosni smo na naše uspehe pri optimizaciji spletnih mest za iskalnike, kjer že od začetka dosegamo odlične rezultate.

Želite predloge in nasvete, kako izboljšati vaš spletni nastop? Kontaktirajte nas prek
spletnega obrazca.

kuverta Lahko pa se vpišete tudi na seznam prejemnikov naših mesečnih e-novic, v katerih predstavljamo najnovejše trende (poslovnega) spletnega sveta. Nanje se lahko prijavite tukaj.

reference spletnih strani
11th September

Chrome preobleka za Firefox

Vsi ljubitelji Firefoxa in njegovih dodatkov, ki vas je pa novi brskalnik Chrome vseeno zelo pritegnil z interfacom, si lahko umislite kompromis in sicer v novi podobi svoje lisičke. Oblečete jo lahko v Chrome barve in gumbke. Obleko za lisičko si lahko dolpotegnite tukaj.


1 komentar na “Chrome preobleka za Firefox”

  1. Mesko je napisal:

    Samo vseeno še vedno ni kot Google Chrome, spoh glede tabov, ki so prov na vrhu in drugače obrnjeni. Škoda, da se tega v lisički ne da narediti … v Operi je baje on vodič kako Opero preleviti v Chrome :D (vsaj vizualno)

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.