Ste vedeli? Podjetje TRSPLET s.p. je 4.maja 2015 spletno stran preusmerilo na Optiweb.

Podjetje Optiweb je na trgu že 6 let in ponuja celostno storitev spletnega nastopa. Poskrbimo za izdelavo spletnih strani na sistemu Wordpress in spletnih trgovin na platformi Magento.

Ukvarjamo se tudi z različnimi kanali spletnega marketinga; od različnih Google Adwords oglasov do Facebook oglaševanja. Posebej ponosni smo na naše uspehe pri optimizaciji spletnih mest za iskalnike, kjer že od začetka dosegamo odlične rezultate.

Želite predloge in nasvete, kako izboljšati vaš spletni nastop? Kontaktirajte nas prek
spletnega obrazca.

kuverta Lahko pa se vpišete tudi na seznam prejemnikov naših mesečnih e-novic, v katerih predstavljamo najnovejše trende (poslovnega) spletnega sveta. Nanje se lahko prijavite tukaj.

reference spletnih strani
14th April

CSS 3 delovne skupine – zadnji sklepi

Opažam, da je trenutna težnja razvijalcev CSS standarda prenesti del vloge Javascripta v CSS standard.

Poročilo delovne skupine za CSS 3 standard
Delovna skupina, ki pripravlja osnutek tretje verzije CSS standarda, je v prejšnjem mesecu v San Diego sprejelela kar nekaj sklepov, ki so jih objavili na blogu:

Part I, Part II, Part III, Part IV, Part V, Part VI

Peter Gasston je po pregledu gradiva izpostavil najbolj zanimive stvari:

Webkit je podrobno predstavil svoje predloge za vključitev v CSS 3 standard:

Ideje se mi zdijo zelo dobre in pozdravljam dodatne možnosti nadzora na elementi skozi CSS, ki je veliko bolj pregledn kor Javascript (vsaj zame). Prav tako bi lahko enostavne animacije izdelali kar s CSS kodo in ne več recimo z raznimi GIF slikcami ali Flash animacijo.


4x komentirano na “CSS 3 delovne skupine – zadnji sklepi”

 1. Boštjan je napisal:

  Uh, tole useskupi pa zgleda kompliciran :)

 2. Antony je napisal:

  :) niti ne. Sam se teh transformacij zelo veselim, ker mi bo precej olajšalo delo. Drug problem je, kdaj bodo ta standard oziroma nove ukaze začeli podpirati prvi 4 brskalniki. Sploh IE se mi zdi problematičen, ker je itak trmast in svoje tišči dalje.
  … če bodo ti ukazi sploh sprejeti..

 3. CSS triki za Google CHROME brskalnik | .: TRSplet - internetne storitve .: je napisal:

  [...] najboljših CSS podpor (če ne najboljše) in tudi podpira največ ukazov iz prihajajočega nabora CSS3, predvidevam, da teh selektorjev niti ne boste potrebovali. Sam sem jih do sedaj samo [...]

 4. Google Chrome Frame – rešitev za zastarele brskalnike – HTML5 rendering za IE | .: TRSplet - internetne storitve :. je napisal:

  [...] je napredoval, zelo napredoval. Napake, ki smo jih naredili v preteklosti smo popravili v novih, boljših standardih, uvedli pa smo tudi testiranje standardov (Acid test), ki nam omogoča lažje merjene v kakšni [...]

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.