Ste vedeli? Podjetje TRSPLET s.p. je 4.maja 2015 spletno stran preusmerilo na Optiweb.

Podjetje Optiweb je na trgu že 6 let in ponuja celostno storitev spletnega nastopa. Poskrbimo za izdelavo spletnih strani na sistemu Wordpress in spletnih trgovin na platformi Magento.

Ukvarjamo se tudi z različnimi kanali spletnega marketinga; od različnih Google Adwords oglasov do Facebook oglaševanja. Posebej ponosni smo na naše uspehe pri optimizaciji spletnih mest za iskalnike, kjer že od začetka dosegamo odlične rezultate.

Želite predloge in nasvete, kako izboljšati vaš spletni nastop? Kontaktirajte nas prek
spletnega obrazca.

kuverta Lahko pa se vpišete tudi na seznam prejemnikov naših mesečnih e-novic, v katerih predstavljamo najnovejše trende (poslovnega) spletnega sveta. Nanje se lahko prijavite tukaj.

reference spletnih strani
2nd April

Večer internetnih nakupov – poceni 16GB USB2.0 ključ

Ko sem hotel skopirati seminarsko nalogo na USB ključek sem se spomnil, da ga nimam. Zato sem moral prositi prijatelja in mu zabičati naj ne pozabi. Dodatna skrb več:(.

Nato sem hotel še sprintati poročilo pa sem ugotovil, da je zmanjkalo barve pri tiskalniku. No, zmanjkovalo jih je že kar nekaj časa, ampak sedaj jih je resnično zmanjkalo (črne ter barvne kartuše) Seveda je tudi to botrovalo teženju prijatelju in spet dodatna skrb več.

No, karkoli že. Hotel sem povedati, da je 16GB USB2.0 ključek, ki ga je opazil Marko na eBay-u, zagotovo najcenejša rešitev. Vse skupaj pride 46.2€. Poceni kajne?


1 komentar na “Večer internetnih nakupov – poceni 16GB USB2.0 ključ”

  1. 16GB USB 2.0 ključek - 46.2€ | .: TRSplet - internetne storitve .: je napisal:

    [...] Lahko bi rekli jutro prispelih produktov, ki sem jih kupil drugega aprila. Kartuše so prišle že prej, saj so bile naročene preko mimovrste.com spletne trgovine. 16GB Adata PD9 Pen Drive pa je prispel danes zjutraj (vse skupaj je trajalo 13dni), sicer iz HongKong-a, vendar je cena ostala enaka (prvotno je pisalo, da bo zadeva prišla iz Londona). [...]

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.