Ste vedeli? Podjetje TRSPLET s.p. je 4.maja 2015 spletno stran preusmerilo na Optiweb.

Podjetje Optiweb je na trgu že 6 let in ponuja celostno storitev spletnega nastopa. Poskrbimo za izdelavo spletnih strani na sistemu Wordpress in spletnih trgovin na platformi Magento.

Ukvarjamo se tudi z različnimi kanali spletnega marketinga; od različnih Google Adwords oglasov do Facebook oglaševanja. Posebej ponosni smo na naše uspehe pri optimizaciji spletnih mest za iskalnike, kjer že od začetka dosegamo odlične rezultate.

Želite predloge in nasvete, kako izboljšati vaš spletni nastop? Kontaktirajte nas prek
spletnega obrazca.

kuverta Lahko pa se vpišete tudi na seznam prejemnikov naših mesečnih e-novic, v katerih predstavljamo najnovejše trende (poslovnega) spletnega sveta. Nanje se lahko prijavite tukaj.

reference spletnih strani
12th March

HTML Validacija – dodatek za Firefox (plugin)

Koda, ki je validirana (vsaj osnovna struktura) je vsaj zame veliko bolj uporabna naslednjič, bolj pregledna in ima več možnost, da se prikaže pravilno v vseh brskalnikih, saj koda sledi HTML standardom. Želite še več razlogov? Pojdite na WC3 validator stran.

Ker je validacija skozi Markup Validation service lahko počasna, si pri tem lahko pomagate z HTML VALIDATOR (based on Tidy and OpenSP)dodatkom (add-on) za Firefox, ki omogoča instantno & hitro validacijo.


2x komentirano na “HTML Validacija – dodatek za Firefox (plugin)”

  1. .: TRSplet - internetne storitve .: » Blog Archive » Uporabni dodatki za Firefox (Add-ons) je napisal:

    [...] HTML Validacija – dodatek za Firefox (plugin) [...]

  2. Optimizacija spletne strani za iskalnike - iskalniku prijazna spletna stran - SEO | .: TRSplet - internetne storitve .: je napisal:

    [...] Validirate svojo HTML & CSS kodo (za hitrejše validiranje lahko uporabite Firefox HTML Validator Addon) [...]

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.