ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

predstavite

Žerjavi Klančar

Naročnik

Klančar Žerjavi, d.o.o.

Kaj smo naredili:
  • Izdelava spletne strani
  • Oblikovanje spletne strani

Opis projekta

Žerjavi, le kdo še ni videl teh velikih zverin, ki dvigujejo težka bremena, kljub svoji vitki postavi? Dobrodošli so tako pri večjih in manjših gradnjah. Uporabili smo jih tudi mi, saj smo z njihovo pomočjo prenovili spletno stran. Saj veste, brez njih je ne bi bilo. :)

Prenove smo se lotili temeljito, podjetje je pripravilo kakovostne slike članov ekipe, ekipe na delu, na gradbišču, floto žerjavov, prevoz žerjavov … Glede na prenovljeno strukturo so pripravili tudi nova besedila. Spletna stran je kar obsežna, saj vsebuje 14 strani, popestrili pa smo jo tako s slikami kot z grafikami. Spodaj si lahko ogledate prvo stran in funkcionalnosti podstrani. 

Prva stran

Menjajoči se slider

Naključna menjava glavne slike v ozadju ob prihodu na prvo stran. To pomeni, da se vam vsakič, ko obiščete prvo stran, prikaže druga naključno izbrana slika v ozadju in ostane v času pregleda prve strani statična. S tem smo se izognili nepotrebnemu preusmerjanju pozornosti bralca med branjem vsebine na sliderju in pod njim.

sliderji_zerjavi

Flota žerjavov

Floto žerjavov smo razdelili v dva sklopa, ločena z grafikama. Samopostavljivi – manjši žerjavi in večji stolpni žerjavi za večja gradbišča. Vsak žerjav vsebuje grafiko, mere in PDF specifikacije.

zerjavi_tabela

Aktualna ponudba

Podstran, kjer je zbrana aktualna ponudba gradbene opreme. S hitrim gumbom pri vsaki opremi lahko stranko takoj kontaktirate.

aktualno

 

Reference oz. Mnenja strank

 

reference

 

Ekipa

In kdo stoji za floto žerjavov, ki ne dviguje le bremen, temveč tudi standarde? 

ekipa

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?