ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

predstavite

Silux avtodeli

Naročnik

Irenej Suban s.p.

Kaj smo naredili:
  • Optimizacija spletne strani

Opis projekta

Opis problema

Spletna trgovina SiLUX obstaja že od leta 2007, večino obiska je dobila prek iskalnikov z iskanjem po imenu trgovine. Na ostale ključne besede, ki so povezane z dejavnostjo, pa je bila nizko uvrščena, na iskalniku google.si tudi od 8. strani dalje.

Cilj

Glavni cilj projekta je bilo doseči prva mesta na iskalniku google.si za izbrane ključne besede, ter s tem utrditi prepoznavnost blagovne znamke ter povečati obisk. Izboljšati smo želeli tudi uporabniško izkušnjo in obiskovalce pripeljati na relevantno ciljno stran, glede na ključno besedo iskanja.

Rešitev

Po predhodni analizi stanja spletne strani in tekmecev v panogi, je podjetje Optiweb za naročnika izvedlo proces optimizacije, ki je vključeval prilagoditev kode in obliko ciljnih strani ter gradnjo kvalitetnih vhodnih povezav na spletno mesto. S pravilno izbiro ključnih besed smo povečali obisk in tudi prodajno konverzijo.

Rezultat

Z analiziranjem in doslednim izvajanjem optimizacijskega načrta smo uspeli spletno trgovino SiLUX, najprej spraviti na prvo stran zadetkov, nato pa tudi na prva mesta. Obisk se je glede na začetno stanje optimizacije povečal za 340 %, poleg tega se je izboljšala kvaliteta obiska. Spletna trgovina je povečala število naročil in izboljšala konverzija prodaje.

Statistika obiska po Google Analytics

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Mnenje stranke:

Iskali smo podjetje ki se ukvarja z optimizacijo spletni strani. Prejeli smo nekaj dobrih informacij glede podjetja Optiweb, ter se na podlagi tega odločili za sodelovanje. Že po prvem mesecu se je obisk občutno povečal. Z njihovimi predlogi in izboljšavami smo obisk in prodajno konverzijo dvignili že za več 100%. Priporočam vsem ki si želijo povečati prepoznavnost, obisk in posledično večji promet na svoji spletni strani.

Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?