ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

radio

Radio Ekspres

Naročnik

Megaline d.o.o.

Kaj smo naredili:
  • Izdelava spletne strani
  • Optimizacija spletne strani
  • Oblikovanje spletne strani

Opis projekta

Z veseljem smo se lotili prenove spletne strani za Radio Ekspres, saj njihova dobra glasba pogosto daje ritem našemu delovniku.

Naročnik je že poskrbel za dizajn spletne strani. Tega smo le malce dopolnili, nato pa zavihali rokave in se lotili razvoja strani.

Kot se spodobi za eno najbolj poslušanih radijskih postaj v Sloveniji, lahko na spletni strani najdete naslov in izvajalca skladbe, ki se trenutno predvaja. Program Radia Ekspres seveda lahko poslušate kar prek spletne strani, na njej pa najdete tudi interaktivni prikaz trenutne oddaje.

Omogočen je tudi interaktivni prikaz novic, dodajanje video prispevkov, glasbenih datotek in slik pa je hitro in enostavno. Na spletni strani je tudi anketa, s katero lahko uredniki hitro zberejo mnenja svojih poslušalcev.

Ker je radio zelo dinamičen medij, ki zahteva hitro in ažurno pripravo novic, smo za novinarje pripravili enostaven vmesnik za urejanje prispevkov in različnih podstrani. Spreminjamo lahko tudi ozadje spletne strani, s katerim pričaramo posebno praznično vzdušje ali pa opozorimo na zanimive nagradne igre.

Spletno mesto je prilagojeno tudi za iskalnike, tako da se novice Radia Ekspres pojavijo visoko v Googlovih zadetkih.

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Mnenje stranke:

Na Radiu Ekspres smo izredno veseli, da smo se za sodelovanje pri izvedbi naše spletne strani dogovorili s podjetjem Optiweb. Deležni smo bili izredno profesionalnega pristopa in sodelovanja v tako v fazi razvoja kot tudi v zaključni fazi, izvedba je bila dokončana v dogovorjenih rokih, predvsem pa nam je bilo pomembno, da nam sistem urejanja spletne strani omogoča prilagoditve po naših željah in potrebah. In vse to smo pri Optiwebu tudi dobili.

Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?