ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

probyeotic_glavnaslika

Probyeotic

Naročnik

Nupro d.o.o.

Kaj smo naredili:
  • Oblikovanje spletne trgovine
  • Izdelava spletne trgovine

Opis projekta

Za nemški trg smo izdelali spletno trgovino ProBYEotic za prodajo kapsul, ki so edinstveno probiotično prehransko dopolnilo namenjeno preprečevanju in lajšanju prebavnih težav na potovanju.

Na enostaven in pregleden način smo uredili informacije, ki jih bo obiskovalec našel brez težav. Na prvi strani smo izpostavili video, ki razloži namen tablet, pod video pa zapisali glavne prednosti ter dodali gumb za nakup.

Spletna stran vsebuje veliko slikovnega materiala ter možnost interakcije z obiskovalcem. Spodaj vam predstavljamo zanimive detajle spletne trgovine.

Na eni izmed podstrani smo pri sličici grafov dodali interaktivnost, kjer se ob hover efektu prikaže dodatno besedilo. Razlog je v informacijah, ki niso tako pomembne, a v kolikor obiskovalca zanimajo, si jih lahko prebere. Le z miško se sprehodi čez gumb na katerem je grafika vprašaja in prikazal se mu bo oblaček z besedilom.

Prav tako smo obsežno besedilo razporedili na način, da je sprva prikazan le manjši del, ob kliku na gumb s puščico pa se prikaže celotni opis. Tako obiskovalec lažje prebere celotno besedilo.

Pozabili nismo tudi na interaktiven zemljevid sveta, ki prikazuje koliko odstotkov je kraj izpostavljen za dovzetnost okužbe s prebavo in kjer je uporaba ProBYEotic zelo zaželjena. Če se z miško sprehodite čez spodnji del, kjer so v okvirju zapisani podatki in odstotki izpostavljenosti, se bo na zemljevidu obarvalo tisto področje, za katerega so podatki zapisani.

Lahko tudi preverite ali je država, kamor boste potovali riskantna za okužbo ali ne in si še pred potovanjem priskrbite svoje ProBYEotic kapsule.

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?