ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

ponnod

Ponnod

Naročnik

Ponika d.o.o.

Kaj smo naredili:
  • Oblikovanje spletne trgovine
  • Optimizacija spletne trgovine
  • Izdelava spletne trgovine

Opis projekta

Akvaponika je nadgradnja bolj poznane hidroponike, kjer se hranila nadomesti z ribami, ki poskrbijo za povsem naravni ciklus prehranjevanja raslin, z iztrebki. Ponnod je prvo podjetje v Sloveniji, ki jo to področje bolj podrobno preučilo in se z našo pomočjo podalo tudi na spletno prodajo. 

Narejen je bil natančen pregled konkurence ter po tehtnem premisleku izbrana bolj kot ne unikatna kategorizacija, preko ključnih besed: voda, zrak, sonce, rastline, živali, sestavljeni sistemi. Le tako smo lahko produkte razporedili v manj kot 6 glavnih kategorij, ki pa seveda vsebujejo dodatne podkategorije. 

Oblika je bila narejena povsem od začetka, iz predhodno izrisanih struktur, kar je sicer podaljšalo izdelavo, končni produkt pa postavilo še na višji nivo, na kar smo z ekipo zelo ponosni. 

Za dodatno poživitev strani (ter zato tudi boljše rangiranje na iskalnikih) in v namen izobraževanja kupcev, se je postavilo še bazo znanja ter k vsakem artiklu dodalo možnost vprašanja o tistem izdelku. 

Po izdelavi se je uredilo še optimizacijo za iskalnike, kar se je poznalo tudi na obisku, ki se iz dneva v dan lepo veča in se bo še naprej delalo, da se doseže zastavljene cilje.

Oglejte si nekaj slik spletne trgovine

Glava spletne trgovine

 

Noga strani

V nogi strani smo na enostaven način prikazali sistem hranjenja rastlin s pomočjo rib. Kasneje bo izdelana tudi animacija dotoka vode do rastline s tehnologijo CSS3 in HTML5. 

 Prikaz posameznega produkta

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Mnenje stranke:

Spletno trgovino ponnod.com smo razvili z Optiwebom v resničnem partnerstvu. S strokovno podkovanostjo, hitrim odzivom in, kar je najpomembneje, končnim izdelkom, s katerim smo izredno zadovoljni, so dokazali, da se uvrščajo v sam vrh med snovalce spletnih strani in trgovin. Prva naročila smo dobili, še preden smo sploh uradno lansirali trgovino! Sedaj računamo na njih, da bo s pomočjo maksimalno prilagojene optimizacije ponnod.com vidna povsod po spletu. Ker končni cilj je seveda mednarodni uspeh – projekt, ki se ga skupaj z Optiwebom lotevamo v prihodnje (saj veste – najboljši izkaz zadovoljstva je, če si želiš sodelovanja še naprej).

Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?