ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

planetCNC

PlanetCNC

Kaj smo naredili:
  • Oblikovanje spletne trgovine
  • Izdelava spletne strani
  • Oblikovanje spletne strani
  • Izdelava spletne trgovine

Opis projekta

Prenovili smo spletno trgovino www.planet-cnc.com, ki se ukvarja z izdelavo in prodajo USB kontrolerjev. Naš naročnik je zelo uspešen v svoji branži, trgovina posluje zelo globalno. Končni izdelek vsebuje nazorno predstavitev produktov naročnika, ki jih izdeluje sam, nasvete, v kakšnih tehnikah in kako lahko kupec uporablja izdelek, veliko koristnih člankov ter predstavitev vseh možnosti podpore kupcem. Dodali smo tudi trgovino, zato gre za nekakšen hibrid med predstavitveno spletno stranjo ter spletno trgovino.

 

Prva_stran_planetCNC

 

Na domači strani je kar nekaj animacij, ki so narejene na mouseover učinek. Domača stran vsebuje bližnjice do posameznih tehnik, pri katerih lahko uporabimo izdelke podjetja ter zadnja dva članka.

vrstica_animiranh_ikon

 

Prikaz hover efekta glavne slike prve strani, kjer “dežuje” koda kot prikaz delovanja Software opreme v ozadju kontrolerjev.

hover_efekt_slider

 

Hardware

Zavihek Hardware vsebuje podroben opis obeh kontrolerjev, ki jih podjetje samo izdeluje. Zavihek je hkrati zelo prodajno usmerjen, saj vsebuje direktne povezave do trgovine za izdelke iz sorodnih kategorij.

Hardware_podstran

 

Software

Zavihek Software vsebuje natančen opis vseh funkcionalnosti programa, hkrati pa je omogočen še prenos ostalih sorodnih vsebin.

Page scroll_6

 

Posamezna podstran

Opis posamezne tehnologije najprej vsebuje splošen opis, kaj izbrana tehnika sploh je in čemu služi. V nadaljevanju so navodila, kako USB kontrolerja omogočata uporabo izbrane tehnologije, povezava do trgovine ter najnovejši blog in video na to temo.

Solutions

 

Spletna trgovina

Spletna trgovina omogoča filtriranje glede na kategorije izdelkov. Prikaz cene izdelkov je odvisen glede na uporabnikov IP oz. glede na državo, ki jo uporabnik izbere pri registraciji.

shop_planetCNC

 

Zaključek nakupa

Na checkoutu lahko uporabnik iz EU (razen Slovenije) vnese davčno številko podjetja, ki se nato preveri. Če je pravilna, se odšteje davek od končne cene izdelka. Uporabniku sta na voljo dva načina poštnine – standardna pošta in hitra pošta, kjer se cena računa glede na težo izdelkov v košarici ter državo pošiljanja. Možnosti plačila sta PayPal ter bančno nakazilo.

checkout

Nadzorna plošča

Nadzorna plošča je sinhronizirana z osTicket programom, kjer se za vsako naročilo oz. po plačilu, kreira nov ticket z vsemi podatki o kupcu na enem mestu.

 

Eror 404

eror404 (5)

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?