ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

pentlca_prikazna

Pentlca

Naročnik

Brigita Oblak

Kaj smo naredili:
  • Izdelava spletne strani
  • Oblikovanje spletne strani

Opis projekta

Pentlca vrh škatle je spletna stran, ki ponuja knjigo z natanko 446 odštekanimi idejami, združenimi v 33 tem (npr. upokojenec, mladi očka, mladoporočenca, vselitev v novi dom …). Unikatne kombinacije izdelkov so opremljene tudi s humornim besedilom, citatom, s katerim svoje darilo zaokrožite v celovito zgodbo.

Spletna stran vam poleg KAJ KUPITI pokaže tudi KAKO PODARITI!

 spletnastran_prva

Prikaz prve strani s ključnimi elementi: Izpostavili smo glavne tegobe vsakega posameznika, ko razmišlja o nakupu darila. Prikazali smo besedila, ki ponujajo rešitev. Na voljo so tudi pregled PDF Demo verzije knjige, mnenja drugih uporabnikov knjige, koristne in uporabne novice ter prijava na novice.

 

slider

Prikaz nekoliko neobičajnega sliderja, kjer se premika samo besedilo v spodnjem delu slike. Izpisujejo se ključni stavki, kot so “Hitro in preprosto do novih idej.”, “Nimaš idej? Ne skrbi imaš Pentlco.” “Izberi pravo darilo in pusti pečat” …

 

demo

Ob kliku na gumb “Naj te navduši” se odpre pop-up okno, kamor vpišete e-poštni naslov in avtomatsko se vam prenese PDF knjige na namizje. Ta opcija služi tudi za zbiranje e-pošnih naslovov, ki se uporabijo ob izidu nove knjige, novega bloga na strani. Tako lahko potencialnim obiskovalcem vedno ponudijo nove informacije oz. predstavijo novo ponudbo. 

 

knjiga

“Landing page” stran združuje informacije o knjigi, slike, kaj prejmeš v knjigi, pregled demo verzije ter obrazec za naročanje knjige.

logo

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?