ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

glavneprikazne

Panteh

Naročnik

Panteh d.o.o.

Kaj smo naredili:
  • Oblikovanje spletne trgovine
  • Izdelava spletne trgovine

Opis projekta

Podjetje Panteh d.o.o. ponuja široko paleto produktov s področja mobilne in računalniške tehnologije. V njihovem prodajnem programu boste našli blagovne znamke, kot so HTC, Caterpillar, Epson, Benq, Port Design, Ozaki ter ostale.

Na nas so se obrnili s potrebo po prenovi njihove spletne trgovine ter vzpostavitvi B2B portala, s sinhronizacijo ERP sistema 

Naslovnica:

Na prvi strani spletne trgovine boste našli nekaj najnovejših artiklov iz njihove ponudbe, obenem pa si boste lahko prebrali zadnje objavljene novice ter se pustili odpeljati na mesta, kamor vas bodo vodile povezave prikazanih bannerjev.

Screen Shot 2015-05-20 at 10.55.07 

Iskalnik

Zaradi same kategorizacije artiklov, je bilo potrebno zasnovati povsem nov, prilagojen iskalnik po artiklih, z različnimi pogoji iskanja, kot je npr. iskanje po šifri, nivoju, ceni, nazivu, zalogi, nastavljeni akcijski ceni ter po štirih, medsebojno odvisnih, nivojih kategorij.

Hkrati smo izboljšali tudi delovanje privzetega Magento iskalnika, kjer smo spremenili iskalni algoritem ter tako pridobili bolj ustrezne rezultate iskalne poizvedbe.

0511 

Prikaz artiklov

Ponudbo artiklov si je mogoče ogledati na dva načina, in sicer v pogledu mreže …

grids

… ali v obliki seznama …

seznam

Stran artikla

Ker ponudba obsega predvsem tehnične artikle, so poleg opisa artikla, predstavljene tudi ostale informacije o artiklu, podane v obliki tabele. 

Screen Shot 2015-05-20 at 11.20.47

Sinhronizacija z ERP-jem

Ponudba artiklov, ceniki, kategorije, stranke, kreditni limit, naročila … vse to se osvežuje samodejno preko izbranega ERP sistema. Tako spletna stran deluje, se osvežuje in dopolnjuje svojo ponudbo le z urejanjem zapisov ERP sistema.

Uvoz artiklov

Dodajanje novih artiklov, posodabljanje obstoječih ter izbris neaktivnih artiklov:

  • Posodobitev PPC cen
  • Posodobitev zaloge
  • Posodobitev informacij o artiklih

Ceniki

Vsakemu partnerju v ERP sistemu je mogoče določiti različno ceno za posamezni artikel oz. skupino artiklov. Tako obstaja več nivojev cen, preko določenih prioritetah teh nivojev, pa je možno določiti končno dodeljeno ceno artikla.

Uvoz kategorij

Celotna razvrstitev artiklov je urejena znotraj ERP sistema. Ob spremembi kategorij se sinhronizirata tako iskalnik kot tudi artikel, kateremu je dodeljena posamezna kategorija.

Uvoz strank

Vsak partner ERP sistema ima omogočeno prijavo v B2B portal spletne trgovine, poleg tega pa se uvozijo tudi vsi dodeljeni naslovi strank, ki jih nato ni potrebno ponovno vnašati ob zaključku nakupa.

Kreditni limit

Posamezna stranka ima določen lasten kreditni limit, ki omejuje oziroma definira možnosti nakupovanja preko spleta.

Sinhronizacija naročil

Ob novem spletnem naročilu se le to tudi prenese v ERP sistem. Ker pa se procesiranje naročila izvaja v ERP sistemu pa smo uredili tudi to, da so spremembe stanja naročil opazne tudi v spletni trgovini.

Prijava partnerja

Po prijavi v B2B portal se partner, poleg ogleda ponudbe artiklov in opravljanja nakupov, lahko odpravi tudi v povsem njemu prilagojeno nadzorno ploščo. Tam ima možnost urejanja lastnih nastavitev, pregled nad opravljenimi nakupi ter možnost prenosa dokumenta z informacijo o artiklih, ki vsebuje partnerjeve cene artiklov.

 nadzorna

Izdelava mailchimp predloge

Oblikovali smo tudi predlogo za pošiljanje e-novic, ki je prilagojena potrebam stranke, ter jo implementirali znotraj orodja Mailchimp. Sinhronizirali smo tudi prijavo na e-novice, tako da sta spletna trgovina in lista prijavljenih na e-novice vedno sinhronizirani z orodjem Mailchimp.

Prilagojen zaključek nakupa

Ko prijavljena stranka zaključuje nakup v spletni trgovini, se iz ERP sistema prenesejo vsi njegovi naslovi za dostavo naročila, zato jim podatkov za dostavo sploh ni potrebno več vnašati. Poleg tega se preveri tudi rok plačila ter kreditni limit stranke. Na podlagi tega se potem prikažejo še vse dodeljene možnosti plačila ter dostave.

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?