ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

glavneprikazne

One more clothing

Naročnik

One More - Elite Sportwear

Kaj smo naredili:
  • Oblikovanje spletne trgovine
  • Izdelava spletne trgovine

Opis projekta

One More je podjetje s sedežem v Sloveniji. Ponujajo vam visoko kakovostna oblačila za trening, modeli oblačil pa so zasnovani na podlagi atletske postave športnikov. 

Njihova oblačila zagotavljajo udobje pri težkih treningih. Ni važno, če ste bodybuilder, košarkaš ali vojak, pomembno je, da vaše telo gre skozi ure in ure bolečin in znoja, zato pa si za doseganje vaših ciljev zaslužite najboljša možna oblačila.

Izdelano spletno trgovino si na hitro lahko ogledate preko spodnjih slik.

Spletno stran smo izdelali v angleškem jeziku z velikim poudarkom na slikovnem materialu. Za slikovni material, ki smo ga uporabili za spletno trgovino se je uredilo tudi fotografiranje.

Podstran artiklov

Glede na to, da spletna stran ne vsebuje veliko število artiklov, so le ti prikazani in pregledno razporejeni na eni strani. Izbirni parametri kot smo jih vajeni v nekaterih spletnih trgovinah, kjer je potrebna selekcija iskanja po filtrih (barvi, velikost, ceni …), tu niso potrebni. 

 

Po našem mnenju je za hitro pregledovanje artiklov zelo uporaben efekt, kjer se privzeta slika zamenja s sliko hrbtne strani.

 

 

Posamezen artikel

Izgled posameznega artikla, ki vsebuje vse potrebne informacije in je prikazano na pregleden način.

 

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?