ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

naturalwalk

Natural walk

Naročnik

Trico d.o.o.

Kaj smo naredili:
  • Optimizacija spletne trgovine
  • Oblikovanje spletne strani
  • Facebook oglaševanje
  • Oblikovanje spletne trgovine

Opis projekta

Izdelali smo spletno trgovino naturalwalk.co, ki predstavi in prodaja inovativne pohodne palice. Pohodne palice so iz kakovostnih materialov in so inovacija na tem področju predvsem zaradi posebnega lesenega ročaja ter krivine, zaradi katere palice sledijo naravnemu gibanju rok. Naš naročnik se od drugih ponudnikov razlikuje tudi po tem, da omogoča popolno personalizacijo palic.

Naš največji izziv pri izdelavi spletne trgovine je bil, kako smiselno in učinkovito predstaviti vse prednosti njihovega izdelka ter uporabniku na preprost način predstaviti storitev personalizacije pohodnih palic.

 

Domača stran

Ker smo želeli ostati zvesti osnovnemu konceptu znamke Natural walk, smo stran opremili z velikimi in privlačnimi fotografijami in z njihovo pomočjo palice predstavili v svojem naravnem okolju. Na fotografije smo dodali kratek tekst, ki njihovo sporočilnost še dodatno dopolnjuje. Tudi zavihke nismo poimenovali “klasično”(O nas, Kontakt, Trgovina), ampak smo jim dodelili malo drugačna imena.

Prva_stran (1)

 

Zakaj Natural Walk

“Zakaj Natural walk” je zavihek, ki uporabniku na enem mestu predstavi vse prednosti palic Natural walk. Vsak zavihek se zaključi z možnostjo izbire vrste ročaja, ki uporabnika preusmeri v trgovino.

zakaj (1)

 

Oblikovne možnosti

Zavihek predstavi vse možnosti personalizacije palic.

oblikovne copy

 

Sestavite svojo

Uporabnik lahko izbira med štirimi različnimi materiali ročajev, nato pa še med tremi različnimi barvami. Na pašček se lahko dodajo osebna posvetila, na palico pa je možno dodati tudi zimsko konico, ki poskrbi, da palica ustreza zimskim vremenskim razmeram.

sestavite

 

Dodatno

Kot dodatno smo izdelali še obliko navodil uporabe palic za tisk in splet ter letak v promocijske namene. 

Letak izgled 

 

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?