ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

predstavite

Naravni zaklad

Naročnik

Miha Bende s.p.

Kaj smo naredili:
  • Izdelava spletne trgovine
  • Oblikovanje spletne trgovine
  • Optimizacija spletne trgovine

Opis projekta

V mali vasici Korena, kjer so veseli in pridni ljudje doma, je možno pobegniti iz mestnega vrveža ter vdihniti domač kmečki zrak. Za hribom na desni je pogled na veliko kmetijo. Tukaj je nastala zgodba, kjer se je majhno podjetje, zaradi darov narave in pomanjkanja topline med ljudmi, odločilo pričeti ukvarjati se z najbolj kakovostno in domačo proizvodnjo različnih izdelkov iz naravnih polnil.

Naravna polnila so eden največjih zakladov, ki nam jih je podarila narava in v tem “čudežnem darilu” skušajo v Naravnem zakladu združiti pozabljeno domačo toplino in današnjo sodobnost.
Zavedajo se, da sta kvaliteta in udobje v veliki meri odvisna od kvalitetnih surovin. Zato jim je inovativen, kakovosten, naraven in estetsko privlačen izdelek v največji izziv!

Spletna trgovina je narejena prav z namenom, da v obiskovalcu vzbudi občutek naravnega materiala, topline. Vse to je prikazano z barvno paleto naravnih tonov zelene, rjave, modre, oranžne, bele.  

Stran je enostavno pregledna, na pa njej najdete tako izdelke kot recepte in nasvete za boljše spanje.

 

prvastran_naravni copy

 

Podstran zlistanih artiklov je enostavna in pregledna, z razporedom kategorij na levi strani. Prav tako je v zgornjem delu opis posamezne podstrani, kar pripomore k boljši optimizaciji.

 

podstran

 

Podstran posameznega izdelka je obogatena s koristnimi, hitro dostopnimi informacijami ter specifikacijami o samem izdelku, ki spodbudijo obiskovalca k nakupu.

 

posameznaPodstran

 

Prikaz podstrani “Kulinarika z ajdo in piro”.

 

recepti

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?