ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

peternelj

Mizarstvo Peternelj

Naročnik

Mizarstvo Peternelj d.o.o.

Kaj smo naredili:
  • Oblikovanje spletne strani
  • Izdelava spletne strani

Opis projekta

Mizarstvo Peternelj je podjetje z že 100-letno tradicijo na področju mizarstva. Izključno po naročilu izdelujejo celotno notranjo opremo, vrata in kuhinje. Podjetju smo prenovili večjezično spletno stran in poudarili glavne storitve. Predstavitev podjetja je dodana že na prvi strani in je tako vidna že takoj ob prihodu na spletno stran. 

Prva stran

Prva stran mizarstva Peternelj je popestrena z nežnimi hover efekti. Na levem delu, kjer je povezava na podstran predstavitev podjetja, se v ozadju strani nahaja video. Izdelan je iz statične slike delavnice, animirali smo le ozadje, kjer se premikajo oblaki. Preprost učinek, ki pa naredi stran nekoliko bolj dinamično.

Prvastran_peternelj

Zgoraj je prikaz prve strani ter hover efekta na kategoriji Kuhinje, kjer se ozadje obara v rjavem tonu, prikaže pa se gumb “Poglej slike”, ki vodi na podstran zlistanih projektov kuhinj.

Podstran Storitev

Spodaj vidite prikaz zlistanih projektov na strani. Med prikazom projektov se lahko obiskovalec sprehaja s kliki v levo ali desno. Ob kliku na enega izmed projektov pa se odpre podstran vseh prikazanih slik, ki so del tega projekta.

kuhinje

posmezna kuhinja

Posameznen projekt kuhinje s samodejnim premikanjem v levo/desno stran. 

vrata

Prikaz podstrani vrat, kjer so v spodnjem delu zlistane vse referenčne slike. Ob kliku pa se prikaže slika v večji resoluciji z opcijo pregleda ostalih slik vrat.

Podstran O nas

Predstavitev podjetja na dveh straneh v obliki slider efekta, kjer se uporabnik premika s pomočjo gumba levo/desno. 

podstran_onas

 

Kontakt

kontakt 

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?