ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

glavna slika

Spletna trgovina Lola.si

Kaj smo naredili:
  • Oblikovanje celostne grafične podobe
  • Optimizacija spletne trgovine
  • Oblikovanje spletne trgovine
  • Izdelava spletne trgovine

Opis projekta

Lola.si je naša prva modna spletna trgovina. V njej lahko modni navdušenci obeh spolov in vseh starosti brskajo med oblačili, obutvijo in modnimi dodatki priznanih blagovnih znamk, ki pa jih lahko na Lola.si dobijo po posebej ugodnih cenah.

Preden smo se lotili programiranja, smo skupaj z naročnico izbrali najbolj primerno temo in jo predelali, da je popolnoma ustrezala potrebam in željam naročnice. Z odzivnim dizajnom smo zagotovili tudi, da imajo spletni obiskovalci vedno odlično spletno izkušnjo ne glede na to, ali po spletni trgovini brskajo na velikem zaslonu, tablici ali celo telefonu.

Največji izziv pri samem razvoju spletne strani so bila številni pogoji, ki vplivajo na stroške dostave. Da bodo stranke zares zadovoljne s kupljenim izdelkom, smo pri vsakem artiklu vključili tudi možnost pošiljanja povpraševanja, s katerim lahko dobijo dodatne informacije o posameznem izdelku. Spletna trgovina je tudi izjemno dobro povezana z različnimi socialnimi omrežji in na tem področju prekaša številna spletna mesta. Med drugim se v spodnjem delu spletne strani vedno prikazujejo tudi najnovejše Instragram fotografije, ki jih skrbno pripravlja naročnica.

Poleg spletne strani smo za Lolo oblikovali tudi njihov logotip.

  
Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?