ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

glavna slika

Kmetija Pustotnik

Naročnik

Kmetija Pustotnik d.o.o.

Kaj smo naredili:
  • Izdelava spletne strani

Opis projekta

Ekološko pridelani izdelki so vse bolj priljubljeni in vse bolj cenjeni. Zato je spletna trgovina s kvalitetnimi ekološkimi izdelki odlična tržna priložnost.

Tega se dobra zaveda tudi Kmetija Pustotnik, zato smo skupaj naredili predstavitveno spletno stran, ki bo kmalu nadgradila tudi spletna trgovina. Spletno mesto odlikuje preprosta, a pregledna in uporabnikom prijazna oblika. Pomembno mesto na strani ima katalog vseh izdelkov, kjer lahko uporabniki izdelke razvrstijo glede na vrsto mleka. Spletni obiskovalci si tako lahko hitro in preprosto pogledajo različne izdelke iz ovčjega, kozjega ali kravjega mleka. Da je prestavitev posameznih izdelkov še bolj zanimiva, poskrbi tudi animacija produktov, v galeriji pa si lahko obiskovalci pogledajo tudi zanimivo okolico kmetije.

Če so vas premamili mlečni izdelki Kmetije Pustotnik in bi jih radi kupili še preden luč ugleda spletna trgovina, lahko na interaktivnem zemljevidu najdete najbližjo trgovino, ki prodaja njihove izdelke.

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Mnenje stranke:
Ker se naše podjetje prej ni posvečalo oglaševanju preko interneta, gre celotna zahvala za oblikovanje spletne strani in udejstvovanje na socialnih omrežjih podjetju Optiweb, ki je bil tudi prvi pobudnik, da svojo dejavnost predstavimo na spletu.
 
Optiweb nam je s svojo mlado in inovativno ekipo predstavil zanimive in atraktivne rešitve na področju internetnih strani in oglaševanja ter socialnih omrežji. S skupnimi močmi smo uskladili naše želje in njihovo znanje ter tako dosegli odlične rezultate.
 
Poleg spletne strani smo z njihovo pomočjo oblikovali tudi novo grafično podobo in znotraj podjetja uvedli enotne e-mail naslove.
 
Z novo spletno stranjo smo zelo zadovoljni, saj smo z dobrim medsebojnim sodelovanjem dosegli, da so bile naše želje s pomočjo Optiweba uspešno realizirane.
Katarina Brence
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?