ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

prikazna_gb

Grosbasket

Naročnik

Grosbasket d.o.o.

Kaj smo naredili:
  • Oblikovanje spletne trgovine
  • Oblikovanje celostne grafične podobe
  • Izdelava spletne trgovine

Opis projekta

Podjetje Grosbasket d. o. o. je slovensko podjetje s sedežem v Grosupljem, ki je specializirano za trženje košarkarskih storitev in opreme.
Grosbasket želi košarkarjem in košarkaricam vseh starostnih kategorij na enem mestu ponudi VSE, kar potrebujejo za svoj trening in športni razvoj. Poleg bogate ponudbe vam ponujajo tudi dolgoletne izkušnje s področja košarke, saj je njihova ekipa sestavljena iz nekdanjih profesionalnih športnikov, ki poznajo potrebe trga, klubov in športnikov ter v danem trenutku vedno znajo svetovati stranki ter ji s tem olajšajo izbiro, odločitev in nakup.

Celostna grafična podoba podjetja

Zasnovali smo celotno grafično podobo podjetja. Zasnova se je začela z razvojem logotipa, v povezavi z njim pa so bile izdelane še vizitke, dopisni list, kuverte, žig, vrečke …

logo

Logotip z osnovno postavitvijo na beli in temni podlagi

Grosbasket_cgp

 

 Prva stran Grosbasket

Prva stran

 

Podstran zlistanih artiklov

Širok nabor filtracije omogoča iskanje optimalnega produkta.

podstran_zlistanih_artiklov

 

Dostava

V zgornjem desnem kotu je prikaz informacije o dostavi, ki potencialnemu kupcu sporoči, ali spletna trgovina dostavlja v njegovo državo. Če se nahajate na Hrvaškem, kjer je možnost dostave, se vam bo zgoraj izpisalo Dostava: Hrvaška.

dostava

 

Izbira velikosti produkta

Stran produkta vsebuje pregledno razporejeno izbiro velikost produkta. Izbrana velikost se obarva oranžno. Če določene velikosti ni na zalogi, izbira ni možna, kurzor miške pa se spremeni v prečrtan krogec, ki jasno nakazuje, da izbira te velikosti ni možna.

size

 

Koliko vam še manjka do brezplačne poštnine?

Trgovina pri nakupu nad 100 € ponuja brezplačno poštnino. Ko se odločite za nakup izdelka, ki ne presega vrednosti 100 €, se vam ob dodajanju dodatnih izdelkov v košarico prikaže obvestilo, koliko produktov imate v košarici, kakšen je znesek celotnega nakupa in koliko vam še manjka do brezplačne poštnine. 

brezplacna postnina 

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?