ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

prikazna

Gorenc

Naročnik

Gorenc - Igor Stare s.p.

Kaj smo naredili:
  • Oblikovanje spletne strani
  • Izdelava spletne strani

Opis projekta

Prenovili smo spletno stran podjetja Gorenc, ki se ukvarja s kmetijsko mehanizacijo. Naša naloga je bila, da na čim bolj preprost in pregleden način na spletno stran implementiramo izjemno kvalitetne fotografije in video material, hkrati pa smo morali doseči logično strukturo izdelkov ter storitev, ki bo prijazna do uporabnikov. Struktura spletne strani je narejena tako, da je vsak izdelek oz. storitev na svoji povezavi, kar je nujno potrebno za boljšo uvrstitev na brskalnikih. Naročnik posluje tudi v tujini, zato je spletna stran prevedena tudi v angleščino, nemščino in hrvaščino.

 

Prva stran

Spletna stran se začne z videom, ki v 14 sekundah na kratko, vendar atraktivno, predstavi večino izdelkov podjetja. Pripravili smo tudi 14 ikon za vsak stroj posebej, ki predstavljajo bližnjico, do bolj natančnega opisa izbranega stroja. Domača stran vsebuje še sekcijo Čistimo zalogo, zadnjo novico ter možnost ogleda korporativnega videa podjetja.

prva_stran 

Produktna stran

Stran za posamezne izdelke ter storitve se začne z atraktivno sliko izdelka oz. storitve, ki vsebuje kratek opis izdelka ter možnost ogleda predstavitvenega videa produkta. V nadaljevanju strani predstavimo še vse modele posameznega izdelka, tabelo s tehničnimi specifikacijami izdelka ter privlačno fotogalerijo. Vsaka stran vsebuje še možnost kontakta preko kontaktnega obrazca ali preko klikabilne telefonske številke.

 produkt

O nas

Podjetje ima že več kot 40 let izkušenj, zato smo jih poudarili z interaktivno časovnico.

onas 

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?