ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

Goolets

Goolets

Z izboljšanjem vizualne podobe spletne strani Goolets.net in nadgrajeno uporabniško izkušnjo, smo želeli doseči daljši čas na strani in večje število poslanih povpraševanj.

 

Pri pripravi preobleke strani smo izhajali iz prednosti podjetja Goolets.net in jih predstavili na zanimiv in privlačen način. 

 

Poglejte, kako smo se lotili prenove ter kakšni so njeni rezultati. 

 

 

 

Izraz dobrega dela je tudi nominacija za kvalitetno izvedbo spletne strani Goolets na CSS Awards

Predstavitev podjetja

Podjetje Goolets vsem ljubiteljem morja ponuja veliko izbiro počitnic na guletih. To so jadrnice, ki so dodatno opremljene z motorjem. Super ekipa podjetja se bo za vas potrudila in vam pripravila nepozabne počitnice na guletu, ki bo pisan na kožo posameznikom ali skupini. Na ta način ne boste pozabili okusne hrane, čudovite pokrajine, odličnih športnih aktivnosti in odlične ekipe, ki vas bo spremljala in vam bo vedno na voljo.

Predstavitev podjetja

Problem

Glavni razlog prenove strani je bil izboljšanje uporabniške izkušnje. Stran vsebuje izredno veliko informacij, ki pa so s časom zasičile stran in uporabniško izkušnjo potisnile povsem v ozadje. Še dober ekspert bi podatke, ki ga zanimajo, le s težavo našel. Prav tako je bila stran, resnici na ljubo, že malce v letih, zato je bila prenova strani prava odločitev.

Najprej smo se sestali na krajšem sestanku, kjer smo se dogovorili o prenovi spletne strani Goolets.net. Nato smo se kmalu ponovno srečali, tokrat na veliko daljšem sestanku. Zasnovali smo postavitev prve, glavne strani in ostalih podstrani, se dogovorili o samem izgledu, o nalogah, ki jih bi imel vsak v ekipi, funkcionalnostih, predvsem pa o uporabniški izkušnji.

Rešitev

In potem smo zavihali rokave ter se dela lotili s polno paro. Pri tem smo tesno sodelovali z ekipo Goolets, ki se je priprave gradiva in slik lotila resno, ter nam bila vedno na voljo za vsa dodatna vprašanja in predloge, tako z naše kot tudi njihove strani. Super!

Rezultat skupnega dela je: 13 unikatnih, preglednih strani z organizirano predstavitvijo vsebine, blog, galerija, kontaktna forma, send inquiry, 4o4 napaka, faq, our gulets, about us, day on a gulet, destinations, tours and programs, activities and things to do, learn.

Kljub velikem številu strani in podakov na njih (besedila, veliko število večjih in manjših slik) smo uspeli zoptimizirati hitrost nalaganja strani na zavidljivih 87 točk preko Google Page Speed. Pa če to ni Awesome!

Prva stran

Vsebuje pregleden meni z glavnimi menijskimi postavkami, o informacijah, ki uporabnika jasno razdeli v eno izmed treh skupin (learn, explore, plan), na prvi strani pa uporabnik lahko tudi kontaktira podjetje ali pošlje povpraševanje.

Learn, Explore, Plan, Contact as, Send inquiry

Telefonska številka, ki je prikazana v glavnem meniju, se ob različnih IP naslovih določene države, spremeni v državi primerno telefonsko številko.

 

Podstran Learn

 

Podstran Learn ima združene vse informacije iz dropdown menija. Posledično je to tudi bolj obsežna stran. Dropdown meni je izdelan na način, da se ob kliku na eno izmed postavk, podrsate do vsebine, ki ste jo izbrali. S tem so informacije hitreje dostopne ter jasno razporejene, uporabnik pa tako prej oziroma takoj pride do želenih podatkov, ki jih je iskal. 

Stran ima, s pomočjo slikovnega gradiva, ki pove več kot tisoč besed, zelo lepo prikazano, kaj lahko počnete na guletu, po kateri državi lahko križarite ter informacije o cenah in pomoč pri izbiri. 

 

Podstran Tours & Programs, Our gulets in Activities & things to do

 

Skupno tem podstranem je, da imajo vse te strani filter iskanja, ki pripomore k selekciji številnih destinacij, aktivnosti, guletov, programov in tur, ki si jih želite ogledati. Zagotovo boste našli tisto, ki bo ravno pravšnja za vas.

 

activities

 

Ostale posamezne podstrani, blog, kontakt ...

 

Ostale pregledne strani so zasnovane na preglednosti in velikem številu kvalitetnih slik.

posamezna aktivnost

 

blog

 

onas

 

 

 

Screen Shot 2015-04-22 at 11.48.07

 

Ključni povzetki

Celoten projekt smo izpeljali v približno 2-3 mesecih, kar je, glede na obsežnost strani in hitro vnašanje vsebine, več kot odlično.

Z našim interesom in željo po odlični predstavitvi podjetja ter pripravljenostjo ekipe Goolets, ki so se izkazali kot res super simpatična ekipa, ki je tudi kar precej časa vložila v vnašanje vsebine in ostalih malenkosti, da je stran, takšna kot je, z veeeliko popitih kavic ter ur, preživetih pred ekranom, je rezultat odličen. To je nova in vizualno privlačna spletna stran, ki omogoča prijazno uporabniško izkušnjo.

 

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?