ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

bled

Blejski otok

Naročnik

Blejski otok

Kaj smo naredili:
  • Izdelava spletne trgovine
  • Oblikovanje spletne trgovine
  • Izdelava spletne strani

Opis projekta

Za nami je popolna prenova spletne strani www.blejskiotok.si. Zanjo smo pripravili dizajn po meri, poskrbeli pa smo tudi za razvoj.

Zanimiva je že predstran, na kateri spletni obiskovalec izbere jezik. Vodna gladina na njej se namreč premika. Ko uporabnik izbere jezik in pride na prvo stran, se mu prikaže slika otoka. Vse zanimivosti na otoku so označene z info točkami. Ko uporabnik klikne nanje, se mu pokažejo dodatne informacije o izbrani zanimivosti.

A to ni edini interaktivni element na strani. Če želite pozvoniti z zvonom želja, lahko zdaj vašo željo vpišete kar na spletno stran in vrh zvona potegnete kar na spletu. Na spletni strani pa lahko preberete tudi, kaj so si zaželeli drugi obiskovalci. Pogledate pa si lahko tudi animacijo peke potice in kakšen je obratovalni čas. Ta se vedno osveži in prikaže urnik, ki velja za trenutni mesec.

Poseben izziv pri prenovi spletne strani pa so bili tudi kontaktni obrazci. Oblikovali in razvili smo kar 6 različnih obrazcev. Zdaj je vsebina spletnega obrazca popolnoma prilagojena naročanju posameznih storitev. Za spletnega obiskovalca je naročanje pregledno in enostavno – ne glede na to, ali naroča potico, obisk skupine, sveto mašo ali poroko.

Da je pisarno organizacije Blejski otok enostavno najti, poskrbi poseben način prikaza zemljevida. Omogočili pa smo, da bo stran pregledna tudi takrat, ko bo na voljo v številnih jezikovnih različicah.

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?