ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

blazic

Blažič robni trakovi

Naročnik

Blažič robni trakovi d.o.o.

Kaj smo naredili:
  • Izdelava spletne strani
  • Izdelava spletne aplikacije

Opis projekta

Podjetje Blažič se ukvarja s prodajo sodobnih rešitev za mizarje in pohištveno industrijo. Skupaj z oblikovalskim podjetjem VisArt smo zanje izdelali napredno predstavitveno stran ter aplikacijo Primerjalnik.

Prejšnja spletna stran je bila statična in ni imela spletnega urejevalnika. To je pomenilo, da se je morala vsa vsebina urejati preko kode, kar je bilo izjemno nepraktično. Sčasoma pa se je izkazalo tudi, da stran podjetja potrebuje dodatne funkcije, vendar pa bi bila nadgradnja starega sistema lahko zelo draga.

V podjetju Blažič so se zato najprej povezali z oblikovalci iz VisArta, skupaj izdelali grafično podobo in opredelili osnovne funkcionalnosti nove strani. Pri slednjem smo jim z nasveti pomagali tudi mi in jim svetovali, kako najlažje izpeljati zastaveljene cilje. Ko sta bili oblika in struktura potrjeni, smo zavihali rokave in se lotili programiranja novih funkcionalnosti. Pri tem smo uporabili vse ključne elemente stare spletne strani in začeli postavljati novo stran na naših strežnikih.

Nove funkcije spletne strani so se kmalu izkazale za učinkovite. Predvsem pa se je povečala prodaja ABS robnih trakov, kajti zdaj uporabniki med številnimi možnostmi veliko lažje najdejo pravega. Včasih so morali spletni kupci najbolj primeren trak poiskati v neprijaznih excelovih dokumentih. Pri prenovi spletne strani pa smo poskrbeli za spletno aplikacijo, ki podatke iz excela pretvori v drugo obliko in jih zapiše v bazo. Ta nato omogoča neskončne možnosti uporabe. Mi smo jih uporabili za izdelavo spletnega iskalnika, ki kupca prek enostavnih korakov vodi do izbire pravilnega ABS robnega traka. Omogočeno je tudi napredno iskanje, kjer lahko uporabnik najbolj primeren ABS robni trak izbere na podlagi ujemajoče plošče ali dekorjev, izpisa novosti, seznama izločenih dekorjev ali PDF izpisa plošč.

Veseli smo, da smo z nadgradnjo iskalnika iz nepraktičnega excelovega dokumenta ustvarili spletno aplikacijo, ki dobro služi tako spletnim kupcem kot tudi zaposlenim v podjetju Blažič.

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?