ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

prikazna_slika

Biomasa Markun

Naročnik

Lesna Biomasa Markun d.o.o.

Kaj smo naredili:
  • Izdelava spletne strani
  • Oblikovanje spletne strani

Opis projekta

S podjetja Lesna Biomasa Markun d. o. o. so se obrnili na nas z željo po prenovi obstoječe spletne strani oziroma združitve dveh spletnih mest v eno. Predhodno so upravljali dve spletni strani, kjer so na eni predstavljali svoje gozdarske storitve, druga pa je bila namenjena spletni prodaji pelet in drv. S predlogom, da se ponudba lesnih goriv in storitev združita na že obstoječi, za namen znamčenja (branding) primernejši domeni http://www.biomasa-markun.si/, smo se lotili projekta.

Prva stran

Stranka je želela poudariti prednost celoletnega skladiščenja drv pod streho na zračnem prostoru. Kako to storiti lažje kot z udarnim stavkom in fotografijo dejanskega skladiščnega prostora v ozadju.
Ker je prodaja lesnih goriv poglavitnega pomena, se takoj pod naslovno sliko pojavijo povezave do podstrani lesnih peletov, bukovih drv in sekancev.
V pasici takoj spodaj obiskovalca obvestimo o možnosti dostave in načinu skladiščenja.
Spodaj se predstavijo še storitve, ki obiskovalca peljejo na stran Ostale storitve, kjer je vsaka izmed njih dodatno opisana.

Prva stran spletnega mesta Biomasa Markun

 

Peleti

Trenutno je v ponudbi ena znamka pelet. Ker se bo ponudba širila, smo stran oblikovno in funkcionalno pripravili tako, da skrbnik strani enostavno doda nov artikel, ki se pojavi kot naslednji v seznamu.

Podstran peleti na spletnem mestu Biomasa Markun

 

Posamezna stran peletov vsebuje opis in za obiskovalca pomembne podatke, kot so tip lesa, vsebnost pepela itn. Posebnost je možnost informativnega izračuna dostave, za končno ceno pa obiskovalec izpolni obrazec za povpraševanje, ki se prikaže ob kliku na gumb.

Stran posameznega artikla s podrobnim opisom

 

Bukova drva

Da obiskovalec dobi osnovne potrebne informacije, je poskrbljeno že na tej strani. Fotografija dejanskih drv v ponudbi, dolžina drv in ikona, ki sporoča možnost dostave. Podrobnejši podatki so vključeni na posameznih podstraneh artiklov.

Podstran bukova drva na spletnem mestu Biomasa Markun

 

Ostale storitve

Opis storitev, ki jih podjetje nudi po dogovoru in spodaj povezava na kontaktno stran.

Podstran ostalih storitev Biomase Markun

 

Napaka 404

Napaka 404, ko stran ne obstaja

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?