ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

baloh

Baloh

Naročnik

Baloh d.o.o.

Kaj smo naredili:
  • Izdelava spletne strani
  • Oblikovanje spletne strani

Opis projekta

Podjetje Baloh International d.o.o. je eno od vodilnih podjetij na področju distribucije talnih oblog in s tem povezanimi storitvami v Sloveniji. Svojo dejavnost uspešno uveljavljajo na trgih celotne Evrope, poslovne vezi za zagotavljanje najširšega nabora materialov pa imajo prepredene po celem svetu.

Cilj prenove spletne strani je bil, da strankam zagotovimo odlično uporabniško izkušnjo pri iskanju potrebnih informacij. Precejšnja slabost stare spletne strani je bila v nepreglednosti razporeditve storitev in prodajnega programa. 

Velik poudarek smo dali kakovostnemu slikovnemu gradivu, ki storitve najlepše prikaže. Z njihovo pomočjo stranka vidi, kako bi določena talna obloga izgledala v prostoru in si tako lažje predstavlja končni izdelek.

Prva stran

S prenovo smo na zelo eleganten način ohranili minimalizem prve strani. Z veliki fotografijami smo predstavili prodajni program, klik na sliko pa obiskovalca popelje na posamezno podstran, ki vsebuje vse potrebne informacije. 

Prva_stran_baloh

 

Podstran prodajnih programov

Prikaz nabora prodajnega programa.

prodajni_program_baloh

 

Podstran posameznega prodajnega programa

Stran je ločena v prvi in najpomembnejši fazi na ponudbo kolekcij. Ob kliku na posamezno talno oblogo se prikažejo še njene dodatne informacije. Prav tako je na strani prikaz ambientov, kjer so te talne obloge implementirane v prostor za lažjo predstavo o izgledu, ki pri strankah poveča možnosti za nakup. V spodnjem delu so za hitrejši dostop na vsaki posamezni podstrani prodajnega programa prikazane tudi ostale talne obloge, kar še izboljša uporabniško izkušnjo.

prodajni_program_tekstilne_baloh

 

Reference

Brez dosedanjih referenc pač ne gre. Ob kliku na posamezno referenco se odpre galerija slik prikaza v prostoru.

reference_baloh

 

Kontakt

Enostaven prikaz z izpostavljenim zemljevidom lokacije.

kontakt_baloh

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?