ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

arkadia

Svetila Arcadia Lightwear

Naročnik

Arcadia d.o.o.

Kaj smo naredili:
  • Izdelava spletne strani
  • Optimizacija spletne strani

Opis projekta

Problem podjetja Arcadia Lightwear je bil, kot pri veliko podjetjih, da so imeli sistem, ki se je postaral in ni več 100 % funkcioniral, poleg tega pa ni bil niti malo prilagojem za iskalnike, saj je bila polovica spletne strani narejene v flashu.

Naša rešitev je bila, da se spletno stran postavi na odprtokodnem sistemu WordPress, kateri ponuja ves čas nadgraditve, s katerimi stranki ponudimo brezhibno delovanje še mnogo let po izdelavi. Kot druga prednost pa je ta, da smo ves Flash nadomestili z drugimi naprednimi tehnologijami in s tem precej izboljšali indeksacijo za iskalnike ter uporabniško izkušnjo. Skupaj z njihovimi oblikovalci smo osvežili tudi obliko, da je stran oblikovno še sodobnejša.

Že pred izdelavo pa smo jim tudi svetovali glede domene, in sicer da odstranijo -, torej da se ime domene spremeni iz www.arcadia-lightwear.com v www.arcadialightwear.com. Zakaj? Najbolje da si preberete v našem članku Domena z ali brez vezaja. To smo tudi storili in po izdelavi strani naredili še vse potrebne 301 preusmeritve ter o spremembi obvestili Google preko Webmaster Tools-a. Tako smo uredili, da se dosedanje povezave ne bodo izgubile in da bo nova domena dobila kredibilnost.

Rezultati optimizacije

Ključna beseda
Mesto pred optimizacijo
Mesto po optimizaciji
Datum
svetila
29
1
12.12.2013
Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Mnenje stranke:

Naša stran ima dokaj kompleksno strukturo kar se tiče razvrstitve artiklov in njena glavna težava je bil ravno vmesnik, ki vse to ureja. Pravzaprav sedaj zaradi enostavne rešitve s strani podjetja Optiweb preprosto  vstavljamo in urejamo artikle, novice in projekte ter vse ostale podstrani. Glede na prejšnjo stran, je nova bolj učinkovita, preglednejša in bolj preprosta za upravljanje. Obdržali smo oblikovalski prijem naše stare spletne strani in naredili nekaj sprememb, vključno z optimizacijo. Najbolj pa me je presenetil izredno hiter odziv podjetja pri nadaljnem razvoju strani, ko smo še naknadno spreminjali funkcionalno zasnovo. Tako hitre in učinkovite podpore ne dobiš kar tako.

Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?