ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

alfaindelight_predstavitev

Alfandelight

Kaj smo naredili:
  • Izdelava spletne trgovine
  • Oblikovanje spletne trgovine
  • Izdelava spletne strani
  • Oblikovanje spletne strani

Opis projekta

Za novi znamki na trgu beljakovinskih čokoladic smo postavili 3 spletne strani: spletno trgovino www.alfandelight.com, ki združuje obe znamki in in dve ločeni strani www.feeldelighted.com ter www.unleashalfa.com, za namen podrobnejše predstavitve moške in ženske linije čokoladic.

Cilj projekta je bil predstaviti izdelek tako, da bi se kar na najbolj naraven način približali ciljnima skupinama. Ker smo želeli ostati zvesti konceptu znamke, smo pri ženskih čokoladicah uporabili bolj mehke linije, svetlejše barve in temu primerno tipografijo, moško linijo izdelka pa smo predstavili s pomočjo temnejših barv in ostrejše pisave.

Prva stran

Na prvi strani spletne trgovine so prikazane ploščice obeh znamk, in sicer vsaka v svoji pasici in pripadajočih barvah. Posebnost te strani so ravno barvno prilagojeni elementi glede na znamko.

Alfandelight Prva stran

Stran izdelka spletne trgovine

Posebnost strani izdelka je izbirnik ploščic.

Alfandelight - Stran izdelka

Prvi strani obeh znamk

Na obeh straneh znamk so jasno izpostavljeni opisi čokoladic, prednosti, sestava in hranilne vrednosti. Na spodnji del strani smo za obiskovalce dodali poziv k sledenju na družbenih medijih, za dodatno motivacijo pa smo dodali tudi prikaz zadnjih objav na družbenih omrežjih.

Feeldelighted.com

Feeldelighted - Prva stran

Unleashalfa.com

Unleashalfa - Prva stran

Opisna stran izdelka

Ker obe znamki temeljita na izbiri kakovostnih sestavin, se predstavitvi sestave čokoladic nameni največ pozornosti. Na opisnih straneh izdelka obeh znamk so podrobneje predstavljene sestavine ploščic, ki so opremljene s podrobnejšo razlago, za lažjo primerjavo pa je dodana tudi vsebnost sestavine v drugih živilih. 

Feeldelighted.com

Feeldelighted - Opis izdelka

Unleashalfa.com

Unleashalfa - Opis izdelka

Napaka 404

Alfandelight - Napaka 404

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?