ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

achilles_stran

Achilles

Naročnik

Achilles d.o.o.

Kaj smo naredili:
  • Optimizacija spletne strani
  • Oblikovanje spletne strani
  • Izdelava spletne strani

Opis projekta

V podjetju Achilles so si že ob ustanovitvi začrtali cilj, da se ne bodo nikdar zadovoljili s povprečjem, temveč si bodo ves čas prizadevali stopiti korak dlje. Trud, zagnanost in predanost so se izplačali, saj jim zaupa vedno več zadovoljnih naročnikov, ki z njihovo pomočjo ohranjajo finančno stabilnost in likvidnost. Tako so se tudi odločili, da svojo spletno stran izboljšajo in svojim strankam omogočijo lažji dostop do informacij, informativnega izračun in kontaktiranja. Izdelali smo lepo, pregledno, dinamično spletno stran. Spodaj si lahko ogledate nekaj zanimivih detailov, ki so na strani.

 

Podstran Faktoring

Na podstraneh je prikazana dinamična shema poteka storitve. Izdelana je bila s pomočjo CSS3. Animacija deluje v vseh novejših iskalnikih ter se prične izvajati takoj, ko kliknemo na podstran storitve.  Ob koncu animacije sheme, se na desni strani prikaže oranžen oblaček s povabilom za izpolnitev obrazca za informativni izračun.

 

Podstran ekipa

Zgornja menijska vrstica se ob scrollanju pomanjša in sledi celotni vsebini. Tak način prikaza uporablja tudi spodnja orodna vrstica, ki je prav tako fiksna in se prikaže že povsem na začetku strani. V nogi strani so prikazane zadnje novice, pogosta vprašanja, uporabne povezave in opis podjetja Achilles.   

 

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?