Patricia Rupar - Optiweb
patricia_rupar

Patricia Rupar

Specialist za spletni marketing
Vsak strokovnjak je bil enkrat začetnik.

Moja zgodba

Moja zgodba je nekoliko neobičajna. Študirala sem bibliotekarstvo, informacijsko znanost in knjigarstvo na Filozofski fakulteti. Svetu tiskanih knjig, pravljičnih uric in raziskav branja, ki je zelo zanimiv, sem želela dodati nove razsežnosti.

Na Facebooku sem opazila, da v podjetju Optiweb ponujajo usposabljanje za delo na področju spletnega marketinga, ki me je v zadnjih letih vedno bolj zanimalo. Prijavila sem se, stopila iz območja udobja in se podala v neznano.

Velika športna navdušenka

Organizirana in natančna – skoraj perfekcionistka

Največji izziv, na katerega si naletela v Optiwebu

Vsekakor začetek, ki je bil zelo zahteven. Vsrkati tooooliko novih informacij, postopkov in vsega, kar sodi zraven, v prvih nekaj dneh, je bil res poseben izziv. Ampak sedaj je vsak dan lažje, vztrajnost se zagotovo izplača.

Prednosti dela v Optiwebu

Vsak dan se naučim kaj novega: nove skrivnosti na področju vsebinskega marketinga, spletne analitike, zanimive razširitve in orodja – naj bi imela potencial, da postanem tech geek.  Všeč mi je tudi, da smo mlada in vedno zabavna ekipa sodelavcev, imamo super lokacijo in vedno polno omaro sladkarij. Seveda pa so nekaj posebnega tudi malice, kjer ne smeta manjkati kava in smeh.

Katera pesem te najbolje opiše?

To je pesem z naslovom I Lived, skupine One Republic. Govori o tem, da je potrebno življenje zajemati z veliko žlico, potovati v kraje, ki jih želiš obiskati (v načrtu sta že dve večji potovanji letos), poskusiti čim več novih in neznanih stvari, sprejemati nove izzive, tudi, če ti pri tem kdaj spodleti – važno je, da lahko na koncu rečeš: »with every broken bone, I swear I lived«.

Na koliko načinov lahko sediš na stolu, ne da bi padla dol?

Uf, zagotovo na vsaj 5 ali 6. Zelo težko ves čas sedim pravilno, zato sem, predvsem doma, iznašla kar nekaj različnih poz. Noge se velikokrat znajdejo na sosednjih stolih ali kot podpora za glavo. 

Novici izpod moje tipkovnice

prikazna_clanek
gmailoglasi_440_235

Sveži novici z mojega področja

Sveži novici z mojega področja
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?