Delamo na različnih področjih, a si vedno skupaj prizadevamo za isti cilj.

gasper328

Gašper Rant

Programer
Če si ujet v rutini, je to le zato, ker ti je tam udobno.

Moja zgodba

V osnovni šoli sem napisal prve znake html kode, v srednji šoli sem zaslužil prve evre s pisanjem php kode, na začetku študijskih let pa je programiranje iz hobija že preraslo v redno delo. Nato sem izkušnje nabiral v različnih podjetjih ter na nekaj lastnih projektih, sedaj pa jih nadgrajujem pri Optiwebu.

Naj TV serija - Breaking Bad. Nato dolgo nič. Potem pa nekaj deset drugih TV serij, skozi katere sem se prebil.

Tri tedne spoznaval zahod ZDA. Čim prej nazaj!

Kaj te najbolj motivira pri delu?

Delovni dan se pri Optiwebu začne precej zgodaj, česar v preteklosti nisem bil vajen, jaz pa sem vse drugo kot jutranji človek. Zato je motivacija še toliko bolj pomembna. TO-DO lista je vedno polna, zato so največja motivacija uspešno zaključene naloge ter brisanje teh s seznama.

Zakaj se v prihodnosti vidiš kot del kolektiva Optiweb?

Skorajda ne mine dan, ko ne bi pričeli z delom na novem zanimivem projektu, zato se se vsak dan naučim nekaj novega. Neprestano iščemo ideje za nove storitve in širjenje na nove trge, kar pomeni, da ima podjetje pred sabo svetlo prihodnost.

Prosti čas?

Se da to kje kupit? :) Trudim se, da vsak dan vsaj eno uro posvetim športnim aktivnostim. V poletnih mesecih se najraje usedem na gorsko kolo, pozimi pa stopim na snowboard. Sem pa tudi precej aktiven TV športnik.

Poletje ali zima?

Za razliko od večine ljudi, ki jih poznam, zagotovo zima! Ne glede na to, kako super znajo biti topli poletni večeri in noči, ob pasji vročini z mislimi vedno odtavam v zimske mesece.

Moji projekti

Za mano sta super projekta

Za mano sta super projekta
glavneprikazne
predstavite
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?