V kolikor se zanimate za oglaševanje na Googlu ali pa le tega vodite sami, je vsekakor pametno razmisliti o prepustitvi oglaševanja oglaševalski agenciji. V kolikor boste oglaševanje prepustili agenciji, boste imeli več časa za izpolnjevanje vaših poslovnih ciljev, agencija pa bo poskrbela za cenejše oglaševanje in višji dobiček.

Oglaševalske agencije

Same oglaševalske agencije se med seboj precej razlikujejo. Na izbiro imate običajne agencije in certificirane agencije oz. agencije s certificiranimi posamezniki. Certifikate izdaja Google, za pridobitev le tega pa je potrebno opraviti precej zahtevno izobraževanje. Glavna razlika med običajnimi in certificiranimi agencijami je predvsem v izobraženosti in usposobljenosti, saj so posamezniki, ki so opravljali izobraževanje pridobili veliko pomembnih informacij in nasvetov, le to pa seveda znajo uporabiti v vaše dobro.

Naša agencija ima trenutno 2 certificirana posameznika, ki bosta poskrbela za vaše oglaševanje na Googlu. Oglejte si našo ponudbo in cenik Google AdWords oglaševanja.

Spodaj si lahko preberete še zakaj oglaševanje prepustiti certificirani agenciji in nekatere največje prednosti le tega.

Zakaj oglaševanje prepustiti certificirani oglaševalski agenciji?

Razlogov za to, da oglaševanje prepustite certificirani agenciji je precej, nekateri najbolj pomembni pa so:

  • Odlično pozna okolje in način delovanja
  • Pozna vse možnosti, ki so na voljo in jih zna izkoristiti
  • Zna izbrati prave ključne besede in izključiti nepotrebne
  • Vzpostavi konverzije, s katerimi je spremljanje uspešnosti oglaševanja veliko lažje in boljše
  • Stalno spremlja poročila in preizkuša nove načine za znižanje stroškov oglaševanja
  • Prepozna pomanjkljivosti v oglasih in na spletnem mestu
  • Svetuje in opravi popravke na spletnem mestu
  • Poveča kakovost oglasa in s tem zmanjša ceno na klik

Poleg tega morate vedeti, da je certificirana oglaševalska agencija visoko izobražena in usposobljena, tako da bo veliko lažje vodila vaše oglaševalske akcije, poleg tega pa vam bo s svojim znanjem tudi znižala stroške oglaševanja in povečala število konverzij, kar pomeni boljše rezultate oz. večji dobiček.

Poleg oglaševanja je zelo pomembna tudi optimizacija spletnega mesta, ki je dolgoročen proces, s katerim si lahko pridobimo še večje število strank. V primeru optimizacije, boste najkasneje v roku enega leta lahko močno zmanjšali stroške oglaševanja ali pa oglaševanje celo opustili.

Več o razlikah med Google oglaševanjem in optimizacijo spletnega mesta si lahko preberete v članku ‘Google oglaševanje ali optimizacija spletnih strani‘.

David Bergant

You won’t find David in our offices anymore, but we know that no matter where he is now, he is doing a phenomenal job. We’ve kept a piece of them with us as a memory. :)

Be the first one to hear about the latest digital trends and case studies.

Write down your email address below!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.